Taralay / Tarasafe

Va oferim Taralay atat la role cat si in dale. Pentru edificare asupra calitatii, va oferim specificatiile tehnice: Fisa TARALAY CONFORT UNI. Ca grosime, materialul Taralay se prezinta: 1.compact, cu grosime de 2,15 mm: sau 2.multistrat, cu grosime de peste 3 mm cu strat de confort pentru acusticitate. In Taralay Impression gasim modelele Oxygen, Organic, Papyrus, Urban, apoi Tarastep pentru scari si Renzo si Wood ca imitatie de parchet, conform catalogului Taralay impression. La Taralay multistrat, stratul de uzura porneste de la 1 mm (ceea ce este foarte mare pentru un eterogen) dar poate ajunge la jumatate din grosimea de peste 3 mm, cealalta jumatate rerezentand-o suportul cauciucat rezistent care confera in acelasi timp, pe langa rezistenta deosebita si confortul cautat de cunoscatori. Un covor PVC eterogen multistrat pe care vi-l oferim la pret promotional este covorul PVC Taralay Metallica: T-lay Metallica.  Metallica este un eterogen superior calitativ de 3,5 mm grosime si 1,6 mm strat de uzura, antibacterian (cu tratament SANOSOL), pentru trafic comercial greu (recomandat pentru spatii comerciale, birouri, spatii administrative, spitale). Are un strat de uzura format din 100% vinil pur, grosime 1mm, grupa T de abraziune. Tratament de suprafata Protecsol®2 (rezistenta mare la zgarieturi si la betadina/iodina). Pardoselile PVC Metallica au un aspect metalic translucid dar nu sunt alunecoase. Din cauza grosimii, materialul se sudeaza mai greu la cald si se ridica mai greu pe perete, motiv pentru care, in unele situatii se recomanda plinta flexibila. Covorul PVC Metallica se livreaza la latimi de 2 m cu lungimea maxima de 25 m si este disponibil la noi la pretul de stoc 15 EUR / mp in 4 culori: alb, verde, verde inchis si albastru (cantitati limitate). Clasa de trafic este extrema, respectiv: 34 / 43 (comercial – industrial) iar suprafata, desi lucioasa si usor de curatat, este si antiderapanta.

Oferim din stoc DALE PVC TARALAY si TARASAFE de cea mai buna calitate, astfel: Salvador, Saga, Horus si Mouette, cu limitare pe culorile: albastru, galben, gri-bej, roz. Tarasafe este o marca de role si dale vinilice cu un strat de uzura gros din PVC pur, avand incastrat (optional) in adancime particule minerale de cristal si cipsuri color decorative. Ranforsat cu o retea din fibra de sticla pentru stabilitate dimensionala la diferentele de temperatura si tratat Sanosol antibacterian si si fungic, Tarasafe are totodata o suprafata tratata SparClean care  face pardoseala foarte usor de intretinut in timp. Dalele Tarasafe sunt solutia ideala pentru un trafic foarte intens (greu) in zone comerciale si industriale, fiind si antiderapante, in acelasi timp indeplinind conditia de igiena.  Tarasafe ultraconfort are un suport in spate de celule cauciucate pentru o absorbtie a sunetului de 16 dB. Tarasafe este 100 % reciclabil iar garantia este egala cu durata de viata, respectiv 12 ani! Pentru detalii si galerie foto, cercetati pdf-ul: Catalog Tarasafe. 

gerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafe gerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafe gerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafe gerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafe gerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafegerflor-Tarasafe-geo-1-250x300 Taralay / Tarasafe