Pardoseli Rezistente la Apa – LVT

Pardoseli rezistente la apa

Un produs de inalta clasa pe care il comercializam pe comanda (cu livrare destul de rapida) este asa-numitul pvc “laminat” in dale rezistente la apa sau LVT  (Luxury Vinyl Tile), avand preturi care incep de la 11 eur / mp (cel cu lipire, fara click, de 2,5 mm grosime).

Acest “linoleum”, prin densitatea lui si modul de laminare este rezistent nu doar la apa  ci si la foc, dar mai ales la zgarieturi de orice fel. Produsele LVT se livreaza in placi ambalate in cutii ca si parchetul laminat sau dalele de mocheta. Aceste placi sau dale se asambleaza fie cu click, fie cu lipire, asemanator placilor HDF, prin asezare simpla (loose lay) sau autolipire fara adeziv (placi autocolante). Astfel, puteti comanda la noi:

-placi LVT montate cu dublu click, fara lipire (unilin click), cu grosimea de 2 – 3  mm;

-dale LVT imbinate perfect, asezate prin greutate proprie (loose lay), cu grosimea de 4 – 7 mm;

-dale si placi LVT dreptunghiulare sau patrate care se monteaza prin lipire cu adeziv (dry back);

-fasii si placi LVT dreptunghiulare sau patrate asezate prin autolipire (self adhesive), recomandate in spatiile unde pardoseala pvc trebuie montata fara degradarea suprafetei existente de gresie, parchet sau marmura.

Durabilitatea unei pardoseli LVT este mult superioara materialului MDF sau HDF de parchet laminat. Pe langa calitatea de a fi total hidrofob, acest produs nu se dilata sau contracta in timp, fiind totodata amovibil (placile sunt interschimbabile). Pretul de piata oscileaza si sunt posibile uneori reduceri de pana la 30 %. Comercializam urmatoarele marci de LVT: Tarkett – ID Inspiration si Gerflor si Creation 70 dar si alti producatori au intrat, incepand din 2017, in atentia noastra.

LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT

LVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVTLVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVTLVT-1-225x300 Pardoseli Rezistente la Apa - LVT