Despre noi

Adresa:  Str. Sibiel nr. 2, Bucuresti, sector 4. Telefon: 0744371370. E-mail: dhn.contact@gmail.com

Import si distributie. DHN importa si comercializeaza covor PVC si linoleum pentru pardoseli, in role si in dale. Oferim role intregi sau cupoane de material sanitizat / antibacterian de trafic intens si / sau antiderapant, precum si dale PVC la nivelul solului sau suprainaltate. Asiguram materiale pentru sape autonivelante, rasini epoxidice si hidroizolatii cu rasini monocomponente (bariere de vapori) pentru spatii umede.

Montaj. DHN instaleaza si pune in opera, in plan orizontal precum si pereti sau scari, la nivel inalt calitativ, pardoseli calde agrementate UE pentru destinatiile: cabinete medicale, cabinete stomatologice, clinici, spitale, bucatarii de restaurant, camere de server, hale industriale, spatii publice / comerciale, scoli. Dispunem de echipe specializate pentru montaje complexe de covor PVC plan si pe scari, tapet PVC pentru pereti, covor PVC antistatic / conductiv – disipativ pentru spatii tehnice.  Optional, oferim manopera pentru pardoseli epoxidice si manopera de slefuire si reconditionare prin slefuire si sau decapare, respectiv acoperirea  post-montaj cu strat protector de poliuretan pentru pardoseli din PVC.

Promotii. Comercializam din stoc materiale la preturi promotionale astfel: Tarkett eterogen sanitizat, Tarkett omogen antibacterian de trafic intens, Altro si Grabo antiderapante pentru bucatarii de restaurant si spitale precum si covor PVC acustic, tapet PVC eterogen si omogen si protectii PVC (brauri si coltare) de pereti.