Despre noi

Birou de comenzi si show-room DHN: Str. Sibiel nr. 2, bloc C, parter. Bucuresti, sector 4 (vis-a-vis de Piata Timpuri Noi). E-mail: linoleum@dhn.ro. Telefon: 0744371370.

DHN importa si comercializeaza en-gros materiale vinilice – covor PVC si naturale – linoleum pentru pardoseli dedicate, in role si in dale. Oferim la cheie proiecte de linoleum-PVC sanitizat / antibacterien de trafic intens si / sau antiderapant, in plan orizontal precum si pereti sau scari, sali de sport precum si dale PVC la nivelul solului sau suprainaltate.

Montaj. DHN instaleaza si pune in opera la nivel inalt calitativ pardoseli calde agrementate in UE pentru destinatiile: cabinete medicale, cabinete stomatologice, clinici, spitale, bucatarii de restaurant, camere de server, hale industriale, spatii publice / comerciale, scoli. Dispunem de echipe specializate pentru montaje complexe de covor PVC plan si pe scari, tapet PVC pentru pereti, covor PVC antistatic / conductiv – disipativ pentru spatii tehnice. Asiguram materiale si manopera pentru montat sape autonivelante si hidroizolatii cu rasini monocomponente (bariere de vapori) pentru spatii umede. Optional, oferim manopera si materiale pentru pardoseli epoxidice si manopera de slefuire si reconditionare prin slefuire si sau decapare respectiv acoperirea  post-montaj cu strat protector de poliuretan pentru pardoseli din PVC.

Promotii. Comercializam din stoc materiale la preturi promotionale astfel: Tarkett eterogen sanitizat, Polyflor omogen antibacterian, Tarkett IQ antibacterian de trafic intens, Altro, Polysafe si Grabo antiderapante pentru bucatarii de restaurant si spitale precum si covor PVC acustic Tapiflex, tapet PVC omogen Polycad si protectii autocolante de pereti Polmar.

Istoric. decembrie 1999 – import si distribuitie de linoleum-PVC (Tarkett); martie 2000 – primele montaje de pardoseli PVC sudate; iunie 2002 – import si distributie de mocheta dale; martie 2009 – import si instalare pardoseli tehnice suprainaltate.

Misiune. Evolutia in spiritul sustenabilitatii, a calitatii materialelor oferite precum si a modului de punere in opera pentru: acoperitoare de pardoseli si sisteme de tamplarie / umbrire. Informarea onesta si dedicata a pietei, sincronizarea cu cerintele clientilor nostri.