Covor PVC trafic intens

1.Covor pvc de trafic intens Grabo Diamond Standard Metal gasiti la noi la pretul promotional de 7,5 EUR / mp fara TVA. Grabo metal  este un covor PVC eterogen de trafic intens, avand stratul de uzura 0,7 mm (clasa de trafic 34/43), la grosimea totala de 2 mm, fiind dotat in plus cu tratament antibacterian (antifungic) si ignifugare clasa BflS1.

Destinatiile de utilizare pentru acest material sunt: spatii comerciale sau birouri cu trafic crescut cat si la clinici sau spitale cu trafic intens. Pentru montaj este necesara planeitatea buna a sapei si peretilor, precum si rectilinitate a unghiurilor si colturilor podea-perete, pentru o ridicare in scafa perfecta. Pardoselile PVC medicale de trafic intens sunt instalate de catre firma noastra la preturi totale cuprinse intre 14 si 15 EUR /mp fara TVA. Pentru date tehnice, va rugam sa accesati: Brosura – Diamond Standart Metal – M.  Covorul PVC eterogen de trafic intens Grabo Metal este disponibil la noi in 4 culori (verde, albastru, bej si gri) dar se poate comanda si din brosura cu termen de livrare 2 saptamani, la un pret ceva mai mare. Materialul este practic cel mai iefin antiderapant clasa R10 pe care il puteti gasi, avand si un aspect interesant, cu irizatii metalice.

metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens

metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens

 

 

 

 

 

 

2.Covorul PVC eterogen de trafic intens Gamrat cu stratul de uzura 0,8 mm se gaseste la noi pe comanda in urmatoarele variante: GAMRAT CUBUS (culori pastel, cu spoturi), GAMRAT OMEGA (sare si piper), GAMRAT ALTICA (imitatie de granit sau marmura) si GAMRAT NEBRO (imitatie de parchet). Preturile pentru aceste produse de trafic deosebit de intens, toate ignifugate in clasa superioara BflS1 sunt promotionale.

metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens  metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens metal-verde-1-225x300 Covor PVC trafic intens