Covor PVC Tarkett ieftin

1.Tarkett Smart sanitizat pentru cabinete medicale si cabinete stomatologice se poate procura de la DHN la pretul promotional de 6 EUR / mp fara TVA. Pretul pentru montaj: incepe de la 2,5 EUR / mp fara TVA: taiere la baza fara ridicare. Pentru montaj cu ridicare in scafa, manopera se majoreaza cu 1 – 2 EUR / mp, in functie de complexitatea spatiului. Covorul PVC Tarkett Smart are 2,2 mm grosime si un strat de uzura de 0,5 mm, fiind livrabil la latimi 4 m (mai rar, la 3 m). Culorile disponibile: sunt in numar de 7 iar garantia este de 5 ani. Pentru lucrarea de montaj pardoseala PVC sanitizata, factura finala se face pe baza devizului de materiale, consumabile si manopera, fiind insotita de un certificat de conformitate. Optional, oferim decopertare linoleum vechi, reparatii sapa veche si turnare de sapa autonivelanta. Garantia pentru montaj este 2 ani, cu respectarea instructiunilor de utilizare si intretinere.

SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin

SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin  SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin

2.Tarkett Traffic este un covor pvc eterogen sanitizat cu strat de uzura 0,4 mm, indicat pentru uz medical cu norma simpla de sanitizare si clasa de foc BflS1 (linoleum ignifug). Livrabil la 4 m latime, are un pret fluctuant intre 7 si 7,5 EUR / mp, pentru un numar de 7 culori disponibile in stoc, printre care alb si negru. Modelul este sare si piper, “suferitor” la murdarire. Pardoselile PVC cu Tarkett Traffic la cheie au preturi incepand de la 12 EUR / mp fara TVA, fara sapa autonivelanta si accesorii. Accesoriile din PVC cum sunt terminatie si rotunjirea de scafa pot creste pretul cu mai mult de 2 EUR / m liniar de muchie podea – perete. Un pret de 11 EUR / mp la gata poate fi ofertat pentru suprafete “open space”, cu complexitate minima de montaj. Pardoselile cabinetelor medicale pot fi montate si cu plinta flexibila aplicata, agreata septic. Culori disponibile pentru Tarkett Traffic 203 sunt: alb, bej, gri, gri inchis, gri deschis, negru, caramiziu, verde si albastru.

SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftinSMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin

 

 

 

 

 

 

 

 

SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin

SMART-cu-terminatie-gri-225x300 Covor PVC Tarkett ieftin