LVT laminat

Un produs de inalta clasa pe care il comercializam pe comanda (cu livrare destul de rapida) este asa-numitul pvc laminat in dale sau LVT  (Luxury Vinyl Tile). Acest “linoleum” este rezistent la apa, foc si zgarieturi si el se livreaza in placi ca si parchetul laminat sau dalele de mocheta. Aceste placi sau dale se asambleaza fie cu click, fie cu lipire, asemanator parchetului laminat dar si fara lipire, prin asezare simpla sau autolipire fara adeziv (placi autocolante). Astfel, puteti comanda la noi:

-placi LVT montate cu dublu click, fara lipire (unilin click), cu grosimea de 2 – 3  mm;

-dale LVT imbinate perfect, asezate prin greutate proprie (loose lay);

-dale si placi LVT dreptunghiulare sau patrate care se monteaza prin lipire cu adeziv (dry back);

-fasii si placi LVT dreptunghiulare sau patrate asezate prin autolipire (self adhesive), recomandate in spatiile unde pardoseala pvc trebuie montata fara degradarea suprafetei existente de gresie, parchet sau marmura.

Durabilitatea unei pardoseli LVT este mult superioara materialului MDF sau HDF de parchet laminat. Spre deosebire de acesta, produsul de pvc numit este total hidrofob si nu se dilata sau contracta in timp. In acelasi timp, este amovibil (placile sunt interschimbabile). Pretul de piata oscileaza si sunt posibile uneori lichidari de stoc, cu reduceri de pana la 50 %. Comercializam urmatoarele marci de LVT: Tarkett – ID Inspiration si Gerflor si Creation 70 dar si alti producatori au intrat, incepand din 2017, in atentia noastra, cum ar fi: VIRAG – Italia, FATRA – Cehia sau GRABO – Ungaria.

LVT-1-225x300 LVT laminat LVT-1-225x300 LVT laminat LVT-1-225x300 LVT laminat LVT-1-225x300 LVT laminat LVT-1-225x300 LVT laminat LVT-1-225x300 LVT laminat

LVT-1-225x300 LVT laminatLVT-1-225x300 LVT laminatLVT-1-225x300 LVT laminat