Covor PVC eterogen

Va oferim din stoc la un pret promotional de 6,5 EUR / mp (fara TVA), covorul PVC GRABO Diamond Standard Fresh, monostrat, cu livrare in 2 zile, disponibil in 10 culori de paletar, intre care 5 nuante de bej si una grena. Traficul recomandat pentru acest produs este mediu, clasa 33.

Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen

Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen

Un produs nou in oferta noastra de covor pvc eterogen monostrat este Tarkett Spark. Materialul este de trafic, sanitizat si antiderapant! In continuare aveti fisa tehnica si culorile:  Spark TDS sparkspark 

Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen

Un covor PVC eterogen multistrat pe care vi-l oferim la pret promotional este covorul PVC Taralay Metallica de la Gerflor T-lay Metallica CF – Data Sheet este un eterogen superior calitativ de 3,5 mm grosime si 1,6 mm strat de uzura, antibacterian (cu tratament SANOSOL), pentru trafic comercial greu (recomandat pentru spatii comerciale, birouri, spatii administrative, spitale). Are un strat de uzura format din 100% vinil pur, grosime 1mm, grupa T de abraziune. Tratament de suprafata Protecsol®2 (rezistenta mare la zgarieturi si la betadina/iodina). Pardoselile PVC Metallica au un aspect metalic translucid dar nu sunt alunecoase. Din cauza grosimii, materialul se sudeaza mai greu la cald si se ridica mai greu pe perete, motiv pentru care, in unele situatii se recomanda plinta flexibila. Covorul PVC se livreaza la latimi de 2 m cu lungimea maxima de 25 m si este disponibil la noi la pretul de stoc 15 EUR / mp in 4 culori: alb, verde, verde inchis si albastru (cantitati limitate). Clasa de trafic este extrema, respectiv: 34 / 43 (comercial – industrial) iar suprafata, desi lucioasa si usor de curatat, este si antiderapanta.

Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogenGrabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen

Firma noastra va ofera si cel mai cunoscut multistrat de pe piata romaneasca Forbo Sarlon (3 culori stoc: bej, portocaliu si galben) dar si multilstratul din gama Forbo Eternal. Multitudinea de calitati si modele oferite de producatorul suedez este insa greu de redat, mai ales referitor la omogenele naturale groase. Foarte cautat este si eterogenul amprentat cu grosimi mai mari de 2,5 mm si suport foarte dur, asa numitul suport “cauciucat” pentru linoleum.

Grabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogenGrabo-Diamond-225x300 Covor PVC eterogen